Италианските фенове на футбола са във възторг. Лятото вече е рекордно

...
Италианските фенове на футбола са във възторг. Лятото вече е рекордно
Коментари Харесай

Италия се радва - имаме нови любимци!

Италианските почитатели на футбола са във екстаз. Лятото към този момент е рекордно за Италия на Роберто Манчини. В 38 мача адзурите в никакъв случай не бяха вкарвали 3 гола на европейско, само че в този момент към този момент го сториха цели два пъти против Турция и Швейцария, освен това със сухи мрежи. Вкараха 7 попадения в груповата фаза - също необикновено за тях.

Селекционерът е ангажиран да развенчава италиански обичаи, само че трансформацията не е просто случайност, а реконструиран метод. Откакто се провалиха в баража за Мондиал 2018 против Швеция, адзурите не можаха да вкарат гол в единствено 3 срещи, а в евроквалификациите се развихриха с 37 попадения в 10 дуела. Повече означи единствено Белгия - 40, написа goal.bg.

Когато ги питат каква е магическата формула, отговорът може да ви разочарова: „ Този тим няма никакви секрети, а просто възторг на терена, както и отвън него. Ние сме компактна група ”, упорства халфът Николо Барела. В друго свое изявление същият състезател разсъждава върху обстоятелството, че се познава с някои от съотборниците си от 15-годишна възраст.

Затова и връзките вътре в отбора са мощни и явни по безчет дребни аргументи. При Чиро Имобиле и Андреа Белоти да вземем за пример другарството надвишава тяхното персонално съревнование. Докато се състезават единствено за едно място на върха на офанзивата в стартовите XI, те са избрали да споделят една и съща стая въз основата в Коверчано.

В отворено писмо, което изпрати в навечерието на шампионата, селекционерът Манчини даде обещание отборът му да стъпи на терена „ нехайно като дете, което занапред стартира да играе футбол ”. Точно този е духът, който е превзел скуадрата:

Оптимизмът в този момент се основава на доста повече от това, което ще се реализира това лято, тъй като на хоризонта се вижда напълно ново потомство и за идващите шампионати.

Известна заслуга може да принадлежи и на самия Саки, който бе координатор на младежките тимове в продължение на 4 години. Тогава той сподели, че Италия би трябвало да копира Испания, където „ почитателите няма да ръкопляскат, в случай че играеш неприятно и спечелиш ”.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР